به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، دکتر علی نقی زاده، یک استاد جامعه شناسی دانشگاه های تهران در این همایش با تبریک این روز گفت: ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه به ویژه در نسل جوان ضروری است.
وی با اشاره به اینکه برای تحقق این این مهم باید مفاهیم پوشش اسلامی در جامعه تبیین شود، افزود: اشاعه عفاف و حجاب به عنوان یک مساله جامعه شناختی و چند علیتی باید با نهاینه شدن مفاهیم بنیادین پوشش اسلامی در جامعه همراه شود.
این استاد دانشگاه ادامه داد: پوشش فقط به معنی پوشش تن و لباس نیست بلکه پوشش همه رفتارهای است که با چشم و گوش و زبان انسان در ارتباط است.
وی با اشاره به اینکه حضور افراد مختلف در جلسات وکارگاه های آموزشی در این زمینه ضروری است، بیان کرد: باید با فرهنگ سازی و تبیین این فرهنگ در جامعه به جایی برسیم که هر گاه در جامعه مسایل اخلاقی و زیربنایی مطرح می شود با حضور گسترده و آگاهانه افراد مواجه شویم.
دکتر نقی زاده در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه ریخت شناسی الگوی حجاب در ایران شناور و نامشخص است، ادامه داد: چندگانگی حجاب زنان و مردان در خانواده و جامعه باعث شده که نسل جوان الگوی رفتاری و فلسفه حجاب را به روشنی درک نکند.
وی با اشاره به اینکه نیمی از جمعیت جامعه را بانوان تشکیل می دهند، بیان کرد: زنان نقش محوری در جامعه دارند به همین دلیل در برنامه ها و توطئه های فرهنگی دشمنان هدف قرار گرفته اند.
وی همچنین به نقش رسانه به ویژه صداو سیما در ترویج فرهنگ در جامعه اشاره کرد و گفت: رسانه ها و نهادهای آموزشی و فرهنگی به صورت عملی معرف الگوی ناب حجاب و عفاف نیستند و در بسیاری موارد به جای اشاعه اخلاقمداری، مفاهیم پایه سلامت روان و ذهن و الگوهای کاذب جنسی و مادی را ترویج می کنند.
این استاد دانشگاه اظهار کرد: پوشش باید متناسب با سن ، شغل ، ایدئولوژی و جایگاه اجتماعی هر طیف جامعه باشد.
پایان پیام/
نظر شما