خبرگزاری شبستان - یزد:
فرد تحت تاثیر شرایط اقتصادی، فرهنگی و سیاسی ممکن است از خود عکس العملهای متفاوتی بروز دهد و حتی مرتکب جرم گردد در این رابطه پیشگیری وجلوگیری از تکرار جرایمی که دارای علل اجتماعی هستند جز با مطالعه این عوامل و ارائه راهکارهای اجتماعی میسر نیست.
در تبیین علل وقوع جرم بررسی تمام عوامل بویژ مولفه های اجتماعی حائز اهمیت است و این مولفه ها شامل عوامل فرهنگی، اعتقادی، اقتصادی، آموزشی و محیط های اجتماعی چون خانواده و مدرسه می باشد که این عوامل همچنین در تحریک افراد در وقوع جرم موثر است.
امید است که با تشکیل چنین کارگروه های بتوان از جرائم پیگیری کرد.
سید علی اصغر رفاهی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد با اشاره به اهمیت تلاش در راستای علتشناسی جرائم در کشور گفت: در استان یزد به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد جرائم علتشناسی میشود.
وی افزود: در این راستا به منظور بررسی علمی دقیق پروندههای قتل و سایر جرائم خشن و جنایی، کارگروهی از هفت نفر از اساتید بارز استان تشکیل و دلایل وقوع جرائم بررسی خواهد شد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد خاطرنشان کرد: اساتیدی از رشتههای حقوق، جزا و جرمشناسی، روانشناسی، جامعهشناسی و پزشکی به تحلیل چرایی وقوع جرائم پرداخته و با واکاوی پروندههای مهم استان، تحقیق از زوایای تاریک و پنهان جرائم را انجام میدهند.
رفاهی خاطرنشان کرد: هدف اصلی آن بررسی راهکارهای عملی و تأثیر گذار در جهت پیشگیری و تکرار این گونه جرائم در استان است.
وی ادامه داد: این کارگروه قصد دارد با تحقیقات علمی به شناسایی زمینههای وقوع جرم در جامعه پرداخته و از شکل گیری این گونه جرائم پیشگیری به عمل آورد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد گفت: جامعه رو به تعالی و پیشرفت نیازمند امنیت و احساس امنیت است و تحقق کامل این مهم در گرو تلاش، همت و برنامه ریزی است.
پایان پیام/
نظر شما