سید علیرضا آهنچی، مسئول غرفه مجمع اتحاد دانشجویان جهان در گفت و گو با خبرنگار شبستان پیرامون تازه ترین فعالیت های این غرفه از بخش دانشگاهی گفت: کتاب پروسه دینی و مردمی«بررسی انقلاب های عربی، برنامه ریزی آمریکا با حرکت های اسلامی با سبقه مردم» و کتاب اسلام هراسی در غرب نوشته احسان خسرو جردی به عنوان تازه ترین فعالیت ها در این بخش به عرصه نمایش گذاشته شده است.
وی افزود: کتاب اول بحث اصلی انقلاب های برخواسته از دل مردم با نگاه از منابع اسلامی و غربی را نشان می دهد و کتاب دوم صحبت های خسروجردی در کلاس های جهان اسلام برای دانشجویان دانشگاه تهران است که در صدد شناسی پیشنه اسلام شناسی و اسلام هراسی در غرب و طریقه مواجه اسلام با مسحیت و یهودیت و مشکلات اسلام با این دو دین در فضای تبلیغی غرب است.
آهنچی از کمک مجمع اتحاد دانشجویان جهان اسلام برای مردم مسلمان سومالی خبر داد و تصریح کرد: شماره حساب 10/32139151 جام ملت برای واریز کمک های نقدی مردم معرفی شده که تاکنون 5 میلیون 500 هزار تومان کمک های نقدی مردم جمع آوری شده است این شماره حساب از روز پنجم نمایشگاه فعال شده و تا روز آخر به جمع آوری کمک ها نقدی مردم می پردازد.
وی افزود: این کمک ها از طریق نماینده مدعو کشور سومالی و یا از طریق جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی به مردم این کشور ارسال می شود.
مسئول غرفه مجمع اتحاد دانشجویان جهان اظهار کرد: اتحادیه دانشجویان جهان اسلام در بخش بین الملل با 21 تشکل از 19 کشور جهان عضو دارد از جمله کشورهای عضو می توان به تشکل HMI (تشکل اتحایه مسلمان اندونزی ) و تشکل ای ها ها (اتحادیه دانشجویان مسلمان ترکیه) اشاره کرد.
وی ادامه داد: آثار این بخش متناسب با فضای جغرافی جهان اسلام است نه فقط جمهوری اسلامی در نتیجه نیازهای متفاوت از دانشجویان ایرانی و دانشجویان مسلمان خارجی را شناسی می کند.
آهنچی افزود: این اتحادیه با تولید محصولات چند رسانه ای پیرامون اسلام ستیز، اسلام هراسی مشکلات اقلیت مسلمان در کشورهای اروپایی، نقاط قوت و ضعف جهان و اسلام، نقشه خوانی فعالیت های صهیونیست، مسیحیان صهیونیست را علیه دنیای اسلام شناسی و تبیین می کنند.
وی اظهار کرد: تا کنون 7 گردهمایی بین المللی با مشارکت این بخش برگزار شده است که آخرین گردهمایی در اردیبهشت ماه سال 90 با موضوع تحولات خاورمیانه و شمال آفریقا، چالش ها و فرصت های پیشرو جهان اسلام بود.
پایان پیام/
نظر شما