به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، حجتالاسلام «سعید اسمعلیپور» امروز در جمع دانشجویان و اساتید این واحد آموزش عالی اظهار داشت: از ویژگیهای قرآن ایجاد شادابی و نشاط در روان انسانهاست و این قابلیت عظیم به این دلیل است که معارف آن در میان اقوام و اعصار مختلف محبوس نشده و برای همه زمانها و همه انسانها نازل شده است.
مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با بیان اینکه تازگی معارف قرآن از دلایل مراجعه پیروان دیگر ادیان به آن است، افزود: اندیشمندانی که در مورد آیات قرآن مطالعه کردهاند بر این مطلب اذعان دارند که کلام قرآن هرچند در عصر پیامبر نازل شده، در قلب انسان عصر جدید هم نافذ و تاثیرگذار است و این نفوذ و تاثیرگذاری خاصیت کلام رحمان است.
مدیر فرهنگی واحد تبریز با بیان اینکه قول و کلام خدای تبارک و تعالی از هر چیزی و هر شخصی نافذتر و تاثیرگذارتر است، خاطرنشان کرد: امر مهم، رجوع و همنشینی با آیات قرآن است که اگر چنین فرهنگی بین مردم وجود داشته باشد، آنچه از قرآن بر قلوب صادر خواهد شد، آرامش و شادابی خواهد بود و آنچه که موجب رنج، ناراحتی و عذاب است، مهجوریت و دوری از قرآن است.
اسمعلیپور با بیان اینکه درمان رنجها و بیماریهای روحی و روانی در مراجعه به قرآن بیان شده است، ادامه داد: تأویل آیه «و ننزل من القرآن ما هو شفاء و رحمه للمؤمنین» به مفهوم زندگی شفابخش آیات قرآن به بدترین امراض هلاککننده روان است.
وی گفت: غفلت از قرآن، این موهبت عظیم الهی و گرفتارشدن به گناه و ترویج رفتارهای خلاف عفّت که در ذائقه بعضیها در حرکت است، عامل هلاکت و پریشانی جامعه است. ترویج چنین روش زندگی درمان افسردگی و رنج که نیست، بلکه این انحطاط، جامعه را به بیماری و پریشانی گرفتار میکند.
نظر شما