-
«ایران بانو» ادای دینی به مادران ایران زمین / دبیرخانه دائمی «ایران بانو» در مشهد ایجاد میشود
دبیر علمی رویداد ایران بانو گفت: رویداد ایران بانو آرزوی دیرینه ما و ادای دینی به مادران و بانوان نخبه وتوانمند ایران زمین است.
-
زدودن قداست از «عنوان مادری»، عامل سقوط تمدنی
آیت الله عاملی گفت: «عنوان مادری» در هر کشوری که خراب شده هزاران خرابی دیگر به دنبال داشته است. مشهور است که اگر سه چیز خراب شود، یک "تمدن" سقوط می کند. نخست عنوان "معلم" است که اگر قداست خود را از دست بدهد، می تواند عامل سقوط تمدن شود. دوم "عنوان مادر" است که اگر قداست خود را از دست بدهد همان نتیجه را خواهد داشت.
-
زنِ الگوی سوم نه در حاشیه است نه ابزار
مردی گفت: با زن شرقی به عنوان فردی که در حاشیه است و در اتفاقات کمتر نقش دارد برخورد میشود و در فرهنگ غربی زن به عنوان ابزار است اما اگر زنان جامعه را با توجه به الگوی سوم معرفی کنیم، زن حامی جبهه مقاومت است و از همه وجود خود در این راه هزینه میکند.
-
شأن مادری پرورش فرزندان صالح است/کار و درس مانع مادری نیست
استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم با بیان اینکه شأن مادری پرورش فرزندان صالح و اثرگذار است، گفت: ارزشهای و فضیلتهایی مثل صداقت، حیا، عدالت و امانتداری همیشه تاریخ خوب هستند و وجود اینها در مادر باعث میشود فرزندان نیز یاد بگیرند و عامل شوند.
-
نقش محوری زنان در زمینهسازی ظهور/نسل مقاومت در خانواده شکل میگیرد
مدیر گروه مطالعات زن و خانواده پژوهشکده امر به معروف گفت: زنان در زمینهسازی ظهور و تربیت نسلی که بتواند حامل آرمانهای انقلاب اسلامی باشد نقش محوری و تعیین کننده دارند.
-
رویکرد اسلام به زن از نگاه هر مکتب و مذهبی در دنیا برتر است
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: رویکرد اسلام به زن از نگاه هر مکتب و مذهبی در دنیا برتر است.
-
پاسخ خلأهای تربیتی را در مکتب مادران شهدا جستجو کنیم
گنجی با بیان اینکه از رسانه درخواست تولید آثارهنری در مورد مادران و همسران شهدا را داریم، گفت: معرفی مکتب تربیتی مادران شهدا نیاز روز جوان و نوجوان و مادرانی که خلاهای تربیتی دارند را پاسخ می دهد.
-
ازدواج دانشجویی؛ موفق و پایدار یا محکوم به شکست؟!
حجت الاسلام مهکام با اشاره به مزایا و معایب ازدواجهای دانشجویی، گفت: شرط موفقیت این ازدواجها آن است که افراد دقت لازم را در انتخاب داشته باشند؛ یعنی انتخاب عاقلانه و عاشقانه؛ چون اگر صرفاً بر اساس احساس، عاطفه و حس عاشق شدن انتخاب کنند به احتمال قوی موفق نخواهند بود.
-
هم مادر هم کارآفرین هم مربی
روایت جالب یک بانوی کارآفرین که علاوه بر نقش مادری، سرپرست خانوار هم هست و تلاش کرده در نقش مربی در طول سالهای گذشته، بانوان زیادی را به خصوص در روستاها توانمند کند تا بتوانند روی پای خویش ایستاده و بار اقتصاد خانواده را به دوش بکشند و حالا ۵۰۰ خانواده مدیون حمایت های مادرانه او هستند.
-
دریافت ۲۰۰ طرح از سوی زنان کنشگر مسجدمحور/ زنان باید حلّال مسایل شهری باشند
اردبیلی، در مورد تلاشها و فعالیتهای شهرداری تهران به منظور مشارکت و نقشآفرینی بانوان و دختران در امور شهر تهران، به اقدامات و طرحهای مسجدمحور اشاره کرد و گفت: تاکنون ۲۰۰ طرح از سوی زنان کنشگر مسجدمحور پایتخت دریافت کردیم؛ نگاه ما این است که زنان، حلّال مسایل شهری باشند.
-
۵ ویژگی یک خانواده فاطمی
حجت الاسلام صفورایی با تاکید بر اینکه سیره زندگی فاطمی و علوی در جامعه امروزی پیاده شود، گفت: با توجه به اینکه دشمن نهاد خانواده را نشانه گرفته است باید پنج ویژگی یک خانواده فاطمی شامل «خدامحوری، رعایت حقوق، ساده زیستی، ارزش های اخلاقی و عشق و محبت» مدنظر قرار گیرد.
-
باورهای اشتباه درباره مهریه/ نیتها باید اصلاح شود
حکمتنیا با بیان اینکه اهمیت مهریه باید در جلسات مشاورههای قبل از ازدواج برای زوجین بازگو شود، گفت: «مهریه را کی داده ، کی گرفته» از اساس اشتباه است و مردان نیز باید نیت خود را در پرداخت مهریه اصلاح نمایند. مهریه باید به جایگاه و فلسفه اصلی خود برگردد.
-
ورود جدیتر کتاب سال بانوان به موضوع زن و خانواده/تجلیل از ۲۸ اثر برتر ۱۴۰۳
دبیر علمی چهارمین همایش کتاب سال بانوان با اشاره به برگزاری اختتامیه همایش کتاب سال حوزه در هفته جاری، از ارتقا چشمگیر کیفیت آثار نسبت به سنوات گذشته خبر داد.
-
سومین رویداد بانوان بهشت برگزار میشود
گنجی با اشاره به برگزاری سومین رویداد بانوان بهشت، گفت: این رویداد در سراسر کشور با هدف تجلیل از بانوان پیشکسوت سخنور، ستایشگر، مدیران هیأت هایی که در حوزه هیأت داری گمنام هستند، برگزار میشود.
-
قوانین حمایتی، ابزار تشویقی جوانی جمعیت
مینو اصلانی با بیان اینکه نمیتوان صرفاً با توصیه و اعلام خطر به نتیجه جوانی جمعیت رسید، گفت: ما نباید در وجه حکمرانی غفلت کنیم و این وظیفه حاحمیت است که در موضوع جمعیت کار جدی انجام دهد؛ برای مثال زمینه ازدواج مجردها فراهم شود و تأهل در شرایط استخدام موثر باشد پس از ازدواج هم شرایط فرزندآوری را برای زوجین تسهیل کنیم.
-
مهریه یا قفس طلایی برای زوجین؟!
حقانی، با بیان اینکه خوشبختی در زندگی زناشویی به یک عامل اقتصادی یا فرهنگی مانند مهریه محدود نمیشود؛ گفت: هر چند مهریه در فرهنگها و نظامهای حقوقی مختلف جایگاه و اهداف متفاوتی دارد؛ اما ضامن خوشبختی نیست.
-
حلقههای میانی بانوان؛ ظرفیت بینظیر و نوآورانه در حل مسائل عمومی
سعیدی نژاد با تاکید بر اینکه ما باید اندازه مسائل را فهم کنیم، گفت: مسائل امروز کشور ما به حدی است که با ظرفیت حاکمیت قابل حل نیست و به حضور مردم و ظرفیتهای مردمی برای حل مسأله احتیاج داریم؛ این بدان معنا است که حاکمیت باید ظرفیت هایش را برای فعالسازی مردم فعال کند.
-
نصر مقاومت؛ جلوه نقشآفرینی زنان در برقرار شدن مسجد
فرهمندپور گفت: همچنان که در مسیر و دامنه تشکیل نظام تمدن نوین اسلامی قرار داریم باید نوع عملکرد مسجد را هم بازتعریف کنیم و قطعا در این میان نقشآفرینی زنان در مساجد محلات فرصت مغتنمی برای فعال کردن دوباره این نهاد دینی محسوب میشود چنان که در نصر مقاومت شاهد آن هستیم.
-
صبر حضرت زینب(س) ذاتی است یا اکتسابی؟
دکتر سلیمه سایری گفت: حضرت زینب سلام الله علیها، آموزگار مقاومت، صبر و پایداری و اسوه مردان و زنان جهان است.
-
آخرین جزئیات طرح «اصلاح قانون مهریه»/ ۵هزار زندانی برای مهریه!
ابوترابی با بیان اینکه «قانون اصلاح مهریه» به کمسیون قضایی ارجاع شده است گفت: مجلس تا شب عید درگیر بودجه است. این طرح در کمیسیون قضائی مجلس تصویب و جمع بندی شده است انشالله اوایل سال آینده در نوبت رسیدگی در صحن مجلس قرار خواهد گرفت.
-
مقاومت مردان را مدیون زنان مقاوم هستیم
منصوری گفت: بانویی که از طلا و جواهرات خود میگذرد یا اندوخته و پسانداز مالی خود را برای کمک به جبهه مقاومت اهدا میکند در واقع در حال روحیه بخشی به نیروهای خط مقدم نبرد است. بدون زنان مقاوم، مقاومت مردان شکل نمیگیرد.
-
زنان جبهه مقاومت؛ نماد روشن از الگوی سوم زن
دبیر ستاد راهبری زن و خانواده با اشاره به نقش زنان در جبهه مقاومت گفت:شهیده کلباسی به ما آموخت می شود عالم بود، عالمه بود، دانشمند بود، حاضر در میدان بود، اما مقاوم، نترس، شجاع ونسل پروربود و جاودانه شد.
-
ظرفیتهای زنانه؛ حامی مهم جبهه مقاومت
سعیدی نژاد با بیان اینکه بانوان علاوه بر جمع کردن انواع کمکهای مردمی برای مردم لبنان میتوانند در به کارگیری ظرفیتهای متعدد نخبگانی، جوانان و نوجوانان نقش پشتیبان و راهبر را در این صحنه ها را برعهده بگیرند، گفت: ضرورت دارد که بانوان در فضای رسانه ای حضور جدیتری را از خود را به نمایش بگذارند.
-
حمایتهای زنانه از جبهه مقاومت؛ از بذل طلا تا تربیت سربازان حزبالله
اصلانی با بیان اینکه زنان با آگاهی، آرمان خواهی و اعتقاد راسخ بر پیروزی حق بر باطل در راه شهدا استوار ماندند، گفت: زنان توانستند هم خود در این میدان نقش آفرینی کنند و هم توانستند همسر، فرزندان و دیگر عزیزان خود را در این راه فدا کنند.
-
جاده صافکنهای طلاق
نافع با بیان اینکه بخشی از طلاق به اصالت خانوادهها و فرهنگ آنها بستگی دارد، گفت: یک بخش هم به عدم درک و شناخت مروبط میشود. طلاق در واقع عامل اصلی سوار بر ناشناخته ها است؛ وقتی این ناشناخته های درون مانند فرهنگ، اخلاقیات، منیت ها، غرور و عواملی که باعث شکل گیری تعارض ها می شود، بروز می کند مشکلات هم شروع می شود.
-
مذهبزدایی از فضای خانواده؛ مبنای حقوق زنِ غربی
امام جمعه اهل سنت سلماس گفت: نفی کلیسا و نفوذ مسیحیت، مذهب زدایی و فاصله انداختن بین دین و خانواده، نفی اصالتهای اخلاقی دینی درباره زنان از جمله حجاب، عفت، پارسایی از مبنای اساسی زنگرایی غربی است.
-
خاطرهسازی زنان برای تاریخ در دوران جنگ
به مناسبت هفته دفاع مقدس با بانوی رزمنده ایلامی به گفتوگو پرداختیم او نقش زنان ایلامی در جنگ را بسیار تاثیر گذار دانست.
-
شروط ساده اما کلیدی برای ازدواج موفق
رزاقی با اشاره به مولفههای ازدواج موفق گفت: اساسا ما قبل از هر چیزی در حوزه ازدواج باید فرآیند ارتباط را بدانیم اینکه ازدواج از کجا شروع میشود. ازدواج باید از منظر یک ارتباط موثر و پایدار مورد بحث قرار گیرد. کسی که می خواهد ازدواج کند ابتدا باید ارتباط با خود را تنظیم کند.
-
پیامبر(ص) نگاه به زن را از جنسیت به شخصیت تغییر دادند
منتظری با بیان اینکه پیامبر(ص) اولین فردی بودند که در صلح حدیبیه به زنان حق رأی دادند، گفت: حضرت(ص) همچنین نگاه به زن را از جنسیت به شخصیت تغییر دادند به استعدادها و توانمندیهای اقتصادی زنان توجهی ویژه داشتند.
-
نقش مادری؛ نوک پیکان حملات دشمن با ابزار حجاب
مدیرعامل بنیاد ملی عفاف و حجاب گفت: هدف مشخص دشمن از حجاب، نابودی کیان خانواده است، حمله به خانواده حمله به فطرت است و نقطه تاثیرگذار خانواده نیز مادر و زن بوده و لذا مهمترین کانون هجمه و تهاجم غرب در طول این سال ها زنان و مادران بوده است.