به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «اکبر قاسمی» در نشستی با رییس اتاق بازرگانی تبریز با بیان اینکه این نمایشگاه برای ماه شهریور یا مهر برنامه ریزی شده است، اظهار داشت: قبل از برگزاری این نمایشگاه، از هر کدام از استان ها خواهیم خواست نماینده ای آشنا به بازار گرجستان به ما معرفی کنند تا فرصت های استان ها و از طرف دیگر نیازهای بازار گرجستان را به وسیله کار کارشناسی با این نمایندگان بخش خصوصی بررسی کرده و در نهایت نمایشگاهی توانمند در خاک کشور گرجستان برپا کنیم.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در تفلیس همچنین از برنامه ریزی برای تشکیل یک هیات رسانه ای از کشور گرجستان برای بازدید از توانمندی های استان های شمالی و غربی کشور خبر داد و گفت: خواستار سفرهای هیات های تجاری و مدیران کشور گرجستان به این استان ها به صورت متقابل خواهیم بود.
وی ادامه داد: در گرجستان مکان خاصی برای عرضه کالاهای ایرانی وجود ندارد که در این راستا می توان به فکر ایجاد فروشگاهی مخصوص کالاهای ایرانی بود.
قاسمی ادامه داد: محصولات ایرانی در بازار گرجستان در رقابت با محصولات ترکیه، چین و روسیه به لحاظ کیفیت و قیمت برتری دارد و می توانیم با افزایش ارتباط اقتصادی با این کشور، فرصت های خوبی را برای اقتصاد کشورمان ایجاد کنیم.
لزوم توجه به تجارت دو طرفه در سیاست گذاری اقتصاد تجاری کشور
همچنین رییس اتاق بازرگانی تبریز هم بر توجه به تجارت دو طرفه در سیاست گذاری اقتصاد تجاری کشور تاکید کرد و گفت: آنچه مطرح می شود تنها توسعه تجارتی یک سویه است. در کنار صادرات به کشورهای مختلف باید به فکر واردات محصولات خوب تولیدی آنان نیز باشیم و بدین ترتیب می توان شاهد توسعه اقتصاد کشور بود.
یونس ژائله بر لزوم پیگیری و تداوم سیاست های اقتصادی در وزارت امور خارجه تاکید کرد و گفت: با تعدد بخشنامه ها و دستورالعمل های صادر شده، تجار و بازرگانان نمی توانند با خیالی آسوده به امر تجارت با کشوری دیگر بپردازند.
وی ادامه داد: با کشور گرجستان هیچ قرارداد ترجیحی منعقد نشده است و ما تعرفه های ترجیحی در تجارت با این کشور نداریم.
رییس اتاق تبریز با اشاره به پیشنهاد مطرح شده از سوی سفیر ایران در تفلیس مبنی بر ایجاد فروشگاه های محصولات ایرانی در این کشور گفت: در این خصوص باید دولت گرجستان، تضمین سرمایه گذاری ها را بر عهده بگیرد.
نظر شما