همایون حیدری از فعالان صنایع دستی در شهرستان شهرکرد از استان چهارمحال بختیاری و حاضر در سیزدهمین نمایشگاه ملی صنایع دستی استان یزد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، با اشاره به اینکه 35 سال است که درزمینهٔ مجسمهسازی فعالیت میکنم، گفت: سبک جدیدی از مجسمهسازی را خودم ابداع و در سازمان فرهنگی هنری یونسکو به ثبت رساندم.
وی اضافه کرد: این سبک قبلا با نام سبک "مش اسماعیل" وجود داشته ولی من تغییرات بسیاری در آن ایجاد کردم و اثر نهایی را از حالت زمخت به حالت ظریف و زیبا درآوردم.
این فعال مجسمه ساز شهرکردی افزود: میتوان گفت که سبک جدیدی که راهاندازی کردم در دنیا تنها من در حال انجام آن هستم.
حیدری با بیان اینکه این سبک از مجسمهسازی مخاطبین خاص دارد، افزود: همانگونه که فرش و دیگر محصولات مخاطبین بخصوصی دارد، سبک احجام فلزی از مجسمهسازی هم مخاطبین خاص خود را دارد.
وی عنوان کرد: هدف اصلی من از شرکت در نمایشگاههای سطح کشور، آشنایی مردم و علاقهمندان به مجسمهسازی با این سبک و استفاده از ایدههای جدید برای تولید محصولات زیبا و متنوع و چشمنواز است.
این فعال مجسمه ساز شهرکردی با بیان اینکه برای تولید این مجسمهها از ضایعات و ورقههای قوی استفاده میشود، اذعان داشت: چکشکاری، حرارت دادن و جوشکاری ظریف از مراحل تولید این مجسمهها است که نیازمند دقت بسیار است.
حیدری عنوان کرد: تولیدات این احجام فلزی را از 20 سانتیمتر تا 5 متر انجام دادهام که در میادین شهرهای مختلف ایران نصبشدهاند.
وی با اشاره به اینکه تمام مواد اولیه در داخل کشور وجود دارد و هیچ نیازی به خارج از کشور نیست، اذعان داشت: اصلاً نیازی به واردات محصولات برای تولید این مجسمه از کشورهای دیگر نیست و در اکثر شهرهای ایران میتوان مواد اولیه آن را یافت.
این فعال مجسمه ساز شهرکردی در پایان اظهار داشت: مردم ایران بسیار هنردوست هستند و ما را برای تولید این کارهای هنری تشویق میکنند و با همکاری که با تعدادی از گالری داران در تهران داریم، برخی از آثارمان به خارج از کشور نیز صادر میشود.
نظر شما