«جنگ‌های صلیبی جدید» ؛  روایت اسلام هراسی و پروژه نو استعماری غرب علیه مسلمانان

نویسنده کتاب «جنگ‌های صلیبی جدید: اسلام‌هراسی و جنگ جهانی علیه مسلمانان» می‌گوید اروپا به «کانون اسلام‌هراسی» تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از « trtworld»، خالد علی بیدون، نویسنده کتاب «جنگ‌های صلیبی جدید» ( اسلام‌هراسی و جنگ جهانی علیه مسلمانان)  می‌گوید اروپا به «کانون اسلام‌هراسی» تبدیل شده است.

 

این محقق و نویسنده تصریح کرد که لفاظی آمریکا در مورد به اصطلاح «جنگ علیه تروریسم» عامل گسترش جهانی احساسات ضد مسلمانان است و نفرت فزاینده مذهبی علیه جامعه مسلمانان یک «پروژه نو استعماری » است.

 

کتاب «جنگ‌های صلیبی جدید» به‌عنوان یک مطالعه راهگشا در این زمینه برای بررسی دقیق این موضوع مورد استقبال قرار گرفته است.

 

پروفسور بیدون، یکی از اعضای هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه ایالتی وین در آمریکا می گوید: اسلام هراسی ابزار و سلاحی است که آمریکا برای پیشبرد قدرت جهانی خود و تصرف منابع طبیعی مطلوب مانند نفت در عراق استفاده می کند.

 

او می‌گوید: من این عنوان را به این دلیل انتخاب کردم که اصطلاح «جنگ صلیبی» برای توصیف درگیری تاریخی بین اسلام و مسیحیت استفاده می‌شود و من هم نام کتاب را از روی همین انتخاب کردم.

 

بیدون می گوید که علاوه بر تحقیقات گسترده برای کتاب، با افرادی که در بسیاری از کشورها مانند هند، چین، فرانسه و کانادا در معرض نفرت ضد مسلمانان قرار داشتند، مصاحبه کرده است.

 

هدف او در هنگام نگارش این کتاب، درک احساسات و افکار جامعه مسلمانی بود که در کشورهای مختلف برای حیات مبارزه می‌کردند.

 

او می گوید که احساسات ضد مسلمانان در همه کشورها یکسان نیست. اسلام هراسی را مسلمانان به روشی مشابه تجربه نمی کنند. این واقعا به این بستگی دارد که آنها کجا هستند، در کدام کشور زندگی می کنند وهویت آنها چیست.

 

بیدون با تکیه بر مشاهدات خود بر اساس مصاحبه‌هایی که در کشورهای اروپایی انجام داده است، می‌گوید که اروپا به دلایل بسیاری به کانون خصومت علیه مسلمانان تبدیل شده است.

 

وی می‌افزاید: از آنجایی که مسلمانان به دین خود عمل می‌کنند، زنان روسری می‌پوشند، مردان ردای سفید می‌پوشند و ریش می‌گذارند، وقتی به مساجد می‌روند، برای اروپایی‌ها آسان است که علیه آنها به دلایل مذهبی تبعیض قائل شوند.

 

به گفته او، مسلمانان به‌عنوان قربانیان سیاست‌های مخرب مانند جاسوسی با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنند و حریم خصوصی افراد اغلب به دلیل سوء ظن به تروریسم نقض می‌شود.

 

این نویسنده مسلمان می‌افزاید: وقتی برای شغلی درخواست می‌کنم و در رزومه‌ام می‌بینند که نام من خالد علی بیدون است، کارفرمایان ممکن است در مورد استخدام من مضاعف فکر کنند در صورتی که مثلا فردی به نام «ادوارد اسمیت» را فورا استخدام می‌کنند.

 

بیدون تاکید می‌کند که تبعیض علیه مسلمانان در کشورهای اروپایی در بالاترین حد خود قرار دارد و باید فکری به حال آن کرد.

کد خبر 1266271

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha