به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر امروز در نشست صمیمی با اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه که در تالار اقبال آذر تبریز برگزار شد، با تأکید بر توجه به مسأله اقتصاد فرهنگ و هنر اظهار داشت: معیشت فعالان عرصه فرهنگ و هنر باید از همان بخش تأمین شود.
وی با بیان اینکه بهبود فضای کسب و کار در حوزه فرهنگ و هنر یکی از مهمترین اولویتهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، خاطرنشان کرد: در این راستا به دنبال استقرار حرفه ای نظام مالکیت فکری و استفاده از ظرفیت های قانونی برای توسعه اقتصاد فرهنگ و هنر هستیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتقاد از نگرش سطحی و حاشیهای نسبت به فرهنگ در مباحث اقتصادی گفت: گردش مالی موجود در عرصه فرهنگ و هنر در سراسر جهان کمتر از حوزه اقتصاد و صنعت نیست؛ این بخش ظرفیت تولید اشتغال برای علاقهمندان خود را دارد.
صالحی ادامه داد: اگر بحث اشتغال و تولید مطرح است، باید نسبت به مقوله فرهنگ و هنر نیز نگاهی اقتصادی داشته باشیم، در این راستا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دنبال تقویت بنگاههای مالی برای افزایش سرمایه در گردش حوزه فرهنگ و هنر است.
وی توجه به زیرساحت های فرهنگی و هنری، شفاف سازی حوزه فرهنگ و هنر برای دسترسی آزاد به اطلاعات و آگاهی از جریان حمایت های صورت گرفته، انسجام بخشی میان دستگاه های فرهنگی و هوشمندسازی مدیریت فرهنگی را از جمله اولویت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برشمرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه هشت پروژه کاری برای دوره جدید فعالیت این وزارتخانه تعریف شده است، گفت: حمایت از تولید محتوای سالم و مفید از دیگر پروؤه های جامع و رویکرد اساسی دولت دوازدهم در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
صالحی تقویت ظرفیت های مردمی و گسترش سنت وقف و نذورات و خیرات در حوزه فرهنگ و هنر را مورد تأکید قرار داد و خاطرنشان کرد: اگر مردم را صاحب اصلی حوزه فرهنگ و هنر بدانیم، قطعا نتایج عمیقی حاصل خواهد شد.
وی تمرکززدایی از پایتخت را از جمله ممهمترین مطالبات اهالی فرهنگ، هنر و رسانه در سرارس کشور دانست و گفت: امروز در قالب تفاهم نامه ای که امروز با استانداری آذربایجان شرقی امضا شد؛ 15 میلیارد تومان برای احداث موزه هنرهای معاصر اختصاص یافت.
نظر شما