به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، محمد حسن لطفی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد امروز (24 دی) در نشست خبری در جمع اصحاب رسانه استان یزد گفت: بسیج اطلاع رسانی تغذیه از 10 دی شروع شده است که فعالیت های مناسبی در این راستا انجام شده است.
وی افزود: در بخش تغذیه بیشترین رسالت ما ارائه اطلاعات کافی به مردم است و در طول این سال ها نیز اقدامات متعددی انجام شده است که امسال نیز در نظر داریم تا اطلاعات کمی به مردم دهیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطرنشان کرد: ما با درخواست های متعددی در زمینه اطلاع رسانی مواجهه شده ایم که امیدواریم در مقاطع مختلف انجام شود.
لطفی تصریح کرد: شعار امسال متمرکز بر اضافه وزن و چاقی بود که در این زمینه نشست ها و اطلاع رسانی های مختلفی انجام شد و در زمینه آموزش و اطلاع رسانی از بخش های مختلف انجام شد.
وی افزود: ما در ادارات استان و به خصوص صدا و سیما برنامه های مختلفی به منظور آگاهی بخشی به مردم داشتیم و ما نیز سعی کرده ایم تا گامی موثر در جهت آگاهی بخشی داشته باشیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: مستقر کردن اتوبوس دیابت، جلسات آموزشی پرسنل ادارات استان، تربیت سفیران سلامت و ارائه مباحث تغذیه ای، امضای تفاهم نامه با حوزه های علمیه و سازمان تبلیغات از جمله اقدامات ما بوده است.
لطفی گفت: آخرین دستاوردهای علمی در دنیا بیان می کند بحران های آینده را با سه خطر چاقی، دخانیات و کم تحرکی درک می شود که نگرانی در اندازه ای است که بیان شده که در چاقی نرخ آن تثبیت شود و متوقف کردن دیابت به عنوان راهبردی معرفی شده است زیرا به نوعی حکرت جامعه به این سمت است.
وی افزود: الگوی بیماری ها و شرایط حاکم بر سلامت در حال تغییر است و این تغییرات در دهه ای متفاوت و پیچیده است که روابط بین انسان ها و تاثیرگذاری بر یکدیگر و حضور رسانه ها از عوامل آن بوده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: ما باید سعی کنیم آموزش های تخریبی و نادرست که باورهای مردم را تغییر می دهد پیشگیری کنیم.
لطفی بیان کرد:۳۰ درصد بانوان و ۱۴ درصد آقایان چاقی دارند و ۳۸ درصد بانوان اضافه وزن دارند و آقایان نیز ۴۳ درصد اضافه وزن دارند که میانگین روی هم ۶۳ درصد زنان و مردان استان شاخص نمایه توده بدنی غیر نرمال دارند.
نظر شما