به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، سرهنگ احمد خسروی، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی در حاشیه برگزاری این کارگاه آموزشی در جمع خبرنگاران گفت: مشاوران و مددکاران اجتماعی نیروی انتظامی با کادری مجرب و متخصص در زمینه مشاوره های فردی و گروهی، خانوادگی، تحصیلی، شغلی، ازدواج، مشاوره انتظامی و حقوقی، مددکاری اجتماعی و روان سنجی فعالیت دارند.
وی افزود: شهروندان می توانند با مراجعه به مرکز مشاوره و آرامش پلیس و یا دوایر مشاوره و مددکاری اجتماعی مستقر در کلانتری ها از این خدمات بهره مند شوند.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنانش به اهمیت نقش و جایگاه مشاوره و مددکاری اجتماعی در پیشگیری اجتماعی اشاره کرد و گفت: مشاوره و مددکاری اجتماعی، اقدامی است که در راستای نگرش جامعه محوری پلیس در دستور کار نیروی انتظامی قرار گرفته است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی خاطر نشان کرد: این معاونت در سطح استان با برپایی کارگاه های آموزشی همواره سعی بر ارتقاء کیفی دانش و خدمات رسانی در این حوزه را دارد.
مصالحه 86 درصدی پرونده های ارجاع شده به مشاوران و مددکاران پلیس در مرکزی
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش از مصالحه 86 درصدی پرونده های ارجاع شده به مرکز مشاوره و دوایر مددکاری اجتماعی مستقر در کلانتری های استان خبر داد و گفت: این آمار مربوط به فعالیت مراکز مشاوره و مددکاری اجتماعی نیروی انتظامی در سه ماهه اول سال جاری است.
سرهنگ خسروی ادامه داد: این امر نتیجه اثربخشی و اعتماد شهروندان به مشاوران پلیس بوده که در سه ماهه نخست امسال تعداد مراجعان به مرکز مشاوره و دوایر مددکاری کلانتری ها در حدود 24 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته و تاکنون در حدود دو هزار و 158 پرونده به این مرکز ارجاع شده که در حدود 86 درصد منجر به مصالحه شده است.
وی بیان کرد: استفاده هدفمند از مشاوران افتخاری نیز بخشی دیگر از اقدامات این معاونت در راستای استفاده از سرمایه های اجتماعی است که با اطلاع رسانی در سطح استان شناسایی و جذب مددکاران اجتماعی در کلانتری ها و شهرهای مختلف استان از ابتدای سال آغاز شد و هم اکنون تعدادی از این افراد متخصص در حوزه مشاوره با این معاونت همکاری دارند.
پایان پیام/
نظر شما