با احیای هنرهای اصیل و بومی، شهر را روح و معنا دهیم

جوادیان زاده با اشاره به سازه های هویتی، گفت: با احیای هنرهای اصیل و بومی، شهر را روح و معنا دهیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، «مجید جوادیان زاده» در مراسم افتتاح اولین گالری شهری جشنواره ملی پارچه فجر در محل گذر فرهنگ و هنر مازاری ها در یزد گفت: جشنواره فجر به عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی هنری و بالاترین نشان فرهنگی کشور است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد خاطرنشان کرد: اولین گام ما در این راستا ورود موضوع پارچه در جشنواره فجر بود و با برنامه ریزی ها و ارائه ها طرح ها ثابت شد که هنرمندان و دستگاه های مختلف این ظرفیت را دارند تا با برگزاری چنین جشنواره ای در جهت معرفی این هنر در جشنواره فجر بپردازند.

وی با اشاره به گام های نخستین جشنواره ملی پارچه فجر ادامه داد: در اولین گام از این جشنواره، شهر را به گالری شهری تبدیل می کنیم و در 40 نقطه از شهر حدود 1600 اثر پارچه در انواع مختلف و آمیخته با هنرهای مختلف به نمایش گذاشته می شود.

جوادیان زاده تصریح کرد: همه مسئولان و روشن فکران مسئولیت مهمی در مقابل سازه های هویتی ما دارند که یکی از آنها پارچه هایی است که در استان تولید می شدند به نحوی که همه هنر ما در آن تجلی کرده است.

وی گفت: امروزه درگیر شهرسازی بدقواره و آپارتمان نشینی شده ایم که شهر از روح و معنا خالی کرده اند که باید با احیای هنرهای اصیل و بومی همانند هنر طراحی و تولید پارچه، بخشی از مشکل را رفع کنیم.

کد خبر 808008

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha