-
حکمت اسلامی موید کرامت انسانی/جهان با فلسفه تبیین میشود نه کلام
آیتالله محقق داماد گفت: کرامت انسانی بر مبنای حکمت اسلامی قابل توجیه عقلانی است به دلیل اینکه حکمت اسلامی انسان را خلیفه الله و دارای امانت الهی میداند، به جعل بسیط انسانِ کریم را خداوند آفریده است لذا این انسان حیات و جاناش محترم است و تعدی به جان و حیات انسانی تعدی به امانت الهی است؛ از این طریق دوستی و آشتی میان بشر روی کره زمین از طریق تعلمیات حکمت اسلامی کاملا قابل تحقق است.
-
همه ظرفیتها را برای حفظ هویت معنوی حج بکار میگیریم
سرپرست حجاج ایرانی تصریح کرد: زائران ما به دنبال استفاده معنوی از این سفر هستند. اغلب یک عمر انتظار کشیده و سالها منتظر بودهاند تا این توفیق نصیبشان شود. برای حفظ هویت معنوی و روحانی حج از تمام ظرفیتهای موجود استفاده میکنیم.
-
فیلترینگ؛ ضرورتی که از آن ضربه خوردهایم!
میثم غلامی تصریح کرد: «فیلترینگ »موضوعی پردامنه و مبسوط است و به دلیل همین گستردگی و پیچیدگی به راحتی نمیتوان درباره آن سخن گفت یا با یک کلمه بله یا خیر درست یا نادرست بودن آن را قضاوت کرد.
-
انسان جسم نیست، اندیشه است/با مخاطب آمرانه حرف نزنیم
یک نویسنده و استاد دانشگاه گسست نسلی میان نویسندگان و مخاطبان را موجب عدم جذب مخاطبان به کتب دینی عنوان کرد و گفت: ادبیات دینی نباید در فرمت آمرانه و یا تکراری به مخاطب تحویل داده شود.
-
حوزه باید برای مسجد مدیر تربیت کند/مسجدداری کاری اساسی است نه جانبی
تولیت مدرسه علمیه مروی تأکید کرد: ما (یعنی مسئولان حوزههای علمیه) هم در رأس هم در استانها و هم در مراکز تبلیغات، باید به پرورش نیروهایی بپردازیم که بتوانند مدیریت مسجد را عهدهدار شوند. مسجدداری یک کار اساسی است نه امری جنبی.
-
«سوسنگرد»؛ نخستین عملیات وحدت نیروهای مسلح و مردمی
امیر فولادی با بیا اینکه سوسنگرد به فرمان امام (ره) یک شبه آزاد شد، گفت: این عملیات مقدمه پیروزی در عملیات طریق القدس و فتح المبین و نخستین عملیات وحدت نیروهای مسلح و مردمی بود.
-
آیتالله فقیهی: سیره فاطمی به زبان ساده و روز تبیین شود
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه حضرت زهرا(س) الگوی والای همه حق طلبان عالم در مسیر استقامت در دفاع از حقیقت است، گفت: باید شاخصههای این الگو بودن را به زبان ساده و قابل فهم برای همه مردم به خصوص نسل جدید تبیین کنیم.
-
رعایتهای مادری در سیره فاطمی/بایدهای داشتن فرزند صالح
حجتالاسلام ادیببهروز با شرح مادرانگیها در سیره حضرت زهرا(س)، گفت: مرور این سیره نشان میدهد عوامل مختلفی در ساخت شخصیت فرزند موثر است، از رعایتهای دوران جنینی تا افرادی که هنگام ولادت حضور دارند تا تغذیه بدون رعایت اینها آن تربیت مدنظر محقق نمیشود.
-
تلاشهای شهید بهشتی برای پاگرفتن و اثرگذاری مسجد هامبورگ
«ملوکالسادات بهشتی» با بیان اینکه شهید بهشتی از اوان کودکی با مسجد و اهالی مسجد آشنایی و انس و الفت ویژه داشت، گفت: ایجاد کتابخانه و مرکز سمعی و بصری در مسجد هامبورگ و ایجاد آرشیو سخنرانیها و گفتگوها و جلسات تفسیر قرآن برای استفاده پژوهشگران و اسلام شناسان در اروپا از جمله مهمترین تاثیراتی بود که در طول حضور شهید بهشتی در آلمان شاهد آن بودیم.
-
عشق و زندگی در میان سطور نامههای جنگی
علیزاده با بیان اینکه عشق و زندگی در میان سطور نامههای جنگی، چونان ستارهای در دل شب تیره جنگ میدرخشند به اهمیت نویسندگی در شرایط غیرحرفهای در این نامهها اشاره کرد و گفت: این نامهها علاوه بر انتقال صادقانهترین احساسات انسانی، نشان میدهند که نوشتن، گاه نه تنها یک هنر، بلکه ضرورتی برای ادامه زندگی و تحمل مشقات آن است.
-
ترقی: موفقیت پروژه ضدآمریکایی اسرائیلی ایران در جلب همراهی سران عرب
حمیدرضا ترقی گفت: ایران در تابوزدایی از آمریکا و اسرائیل در اجلاس سران کشورهای اسلامی موفق بود و توانست دغدغههای سران عرب از بزرگ جلوه دادن آنها را برطرف کند.
-
چطور ترمز پیری جمعیت را بِکشیم؟
محمودی با بیان اینکه سطح افزایش باروری مورد نیاز برای رسیدن جمعیت کشور به ۱۵۰ میلیون نفر در سال ۱۴۳۰ محاسبه شده است؛ اظهار کرد: طبق این پیش بینی، در صورتی جمعیت کشور به ۱۵۰ میلیون نفر تا سال ۱۴۳۰ خواهد رسید که میزان باروری کل در طول دوره پیش بینی روند افزایش خود را به گونهای طی کند که از ۱.۶۱ فرزند به ازای هر زن در سال اول برنامه، به ۸.۲ فرزند به ازای هر زن در سال ۱۴۳۰ برسد.
-
تیر نتانیاهو درباره مقاومت به سنگ خورد/ترامپ با واقعیت منطقه کنار میآید
یک کارشناس سیاست خارجی با بیان اینکه به همان میزان که اسرائیل متوجه جنگ با ایران شود، جریانات مقاومت بیشتر خود را بازسازی خواهند کرد، گفت: معتقدم در نهایت ترامپ هم با واقعیت منطقه تا حدی کنار خواهد آمد.
-
وقتی علم سکه رایجِ جامعه شد، صلح و سازش به ارمغان میآورد
مبلغی درباره خدمتی که علم میتواند به گسترش صلح کند، گفت: به میزانی که آگاهی چونان سکه رایج در جامعه عرضه گردد و فراگیری پیدا کند زمینه گفت وگو و گسترش پیدا میکند و تحقق این امر در کانون شکلدهنده نظری به آن با صلح و همفکری و همراهی و همرأیی سازگار است.
-
مجتبی ملکشاهی: ذات آمریکا پلیدی و زیست در بحران است
کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به سیاست استکباری آمریکا، گفت: ذات آمریکایی پلیدی و زیست در بحران است؛ بحران ایجاد کرده، آن را تداوم بخشیده و در مواقع لزوم و در راستای منافع خود آن را کنترل میکند.
-
حلقههای میانی بانوان؛ ظرفیت بینظیر و نوآورانه در حل مسائل عمومی
سعیدی نژاد با تاکید بر اینکه ما باید اندازه مسائل را فهم کنیم، گفت: مسائل امروز کشور ما به حدی است که با ظرفیت حاکمیت قابل حل نیست و به حضور مردم و ظرفیتهای مردمی برای حل مسأله احتیاج داریم؛ این بدان معنا است که حاکمیت باید ظرفیت هایش را برای فعالسازی مردم فعال کند.
-
نصر مقاومت؛ جلوه نقشآفرینی زنان در برقرار شدن مسجد
فرهمندپور گفت: همچنان که در مسیر و دامنه تشکیل نظام تمدن نوین اسلامی قرار داریم باید نوع عملکرد مسجد را هم بازتعریف کنیم و قطعا در این میان نقشآفرینی زنان در مساجد محلات فرصت مغتنمی برای فعال کردن دوباره این نهاد دینی محسوب میشود چنان که در نصر مقاومت شاهد آن هستیم.
-
جزئیاتی از سفر به سوریه، عتبات و تمتع ۱۴۰۴ از زبان رئیس جدید حج
بیات با بیان اینکه عوامل امنیتی مانع سفر به سوریه است، گفت: امسال نسبت به سالهای گذشته زودتر ثبت نام های تمتع را آغاز کردیم. خوشبختانه، در همین ایام تیمهای تدارکات ما در کشور عربستان حضور دارند و بخش عمدهای از مسئله اسکان و مسکن زائران ایرانی فراهم شده است.
-
فواد ایزدی: ترامپ و هریس در حمایت از اسرائیل و ضدیت با ایران یکسان هستند
فواد ایزدی درباره تاثیر نتایج انتخابات آمریکا بر روابط ایران، گفت: هر دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ضد ایران و حامی اسرائیل هستند و شاید در روشها متفاوت عمل کنند، ولی در ضدیت خود با ایران اهداف یکسانی دارند.
-
چالشهای علوم انسانی وارداتی برای فرهنگ عمومی
حجتالاسلام نهاوندی، با اشاره به ابعاد مختلف ورود اندیشه غربی و غیربومی به کشور و تاثیر آن بر فرهنگ عمومی، اظهار کرد: میدان رفتاری و انگیزشی جامعه برگرفته از تفکر و علوم انسانی غالب است.
-
یزدیخواه: مصوبات شورای فرهنگ عمومی با ضمانت اجرا تحولآفرین میشود
یزدیخواه شورای فرهنگ عمومی را به مثابه قرارگاه فرهنگی برای هماهنگی و هم افزایی در اجرای برنامهها در سطح کشور خواند و گفت: شورای فرهنگ عمومی ظرفیت بی بدلیلی برای اجرای برنامههای فرهنگی ایجاد کرده است.
-
استکبارستیزی جز جداییناپذیر انتظار فرج است
حجت الاسلام متوسل تاکید کرد: منتظر واقعی کسی است که در کنار دعا و انجام وظایف شخصی خود، با استکبار و هر گروهی که تحت هر عنوانی به مردم ظلم میکنند مقابله کند. از این منظر مفهوم انتظار ملازم با مبارزه با استکبارستیزی است.
-
ایران؛ پرچمدارِ بیداری ملتها برای مبارزه با استکبار
سردار نقدی با تاکید بر جایگاه ایران در مبارزه با استکبار گفت: ایران همواره در بیدارگری ملتها خطشکن بوده است و از عمق بینش دینی که امام (ره) آن را در جامعه ساری کردند و رهبر انقلاب آن را استمرار بخشیدند، همواره جلودار استکبارستیزی است.
-
سواد رسانهای؛ راه برون رفت از جنگ نابرابر روایتها
قدیری ابیانه بر لزوم آموزش سواد رسانه ای در کشور تاکید کرد و گفت: آموزش سواد رسانه ای باید از دبستان آغاز شود و ضرورت گنجاندن موضوع سواد رسانه ای درعناوین درسی مدارس، ضرورت تدوین محتوای آموزشی تکنولوژیهای ارتباطی از جمله مباحث مهمی است که باید از سوی مسئولان مورد توجه قرار گیرد.
-
رونق مساجد به نفع نظام است/ انتقاد از وضعیت مساجد بیامام
نماینده ادوار مجلس با بیان اینکه مسائل مختلف جامعه باید در مسجد مطرح شود، گفت: قبل از انقلاب مبارزان انقلابی از مساجد برای روشنگری و آگاه سازی مردم و به نوعی پیوند میان روحانیت و جوانان استفاده میکردند، اما پس از انقلاب با ایجاد امکانات، تریبونها و رسانه هایی همچون صدا و سیما، آنها جای مسجد را گرفتند و مسجد همانند سابق دیگر تنها پایگاه تبیین مسائل نیست.
-
جبهه مقاومت پاسخ حمله اسرائیل به ایران را میدهد
کنعانی مقدم با بیان اینکه پاسخ حمله اسرائیل به ایران در جبهه مقاومت داده میشود، گفت: در وعده صادق ۳ خطای محاسباتی اسرائیل نشانه گیری میشود.
-
تقویت کانونهای فرهنگی هنری برای رونق مساجد، تکلیف شرعی است
حجت الاسلام رحمانی گفت: تقویت کانونهای فرهنگی هنری مساجد به رونق خانههای خدا کمک میکند و این برای امام جماعت، هیأت امنا، کارگزاران و دستگاههای مربوطه تکلیف شرعی است، از این رو باید سازوکاری تعریف شود و به صورتهای مختلف حضوری و غیرحضوری جوانان و نوجوانان را شناسایی و جذب کانونهای مساجد کنیم.
-
باید پاسخ دندان شکن به اسرائیل بدهیم/این حملات پایان ماجرا نبود
کارشناس آفریقا و غرب آسیا با بیان اینکه حتما باید پاسخ حمله هوایی اسراییل را دندان شکن بدهیم گفت:خصومت اسراییل بعد از حمله هوایی پایان نمی یابد آنها هیچ گاه صادقانه حرف نزدند.
-
احمد بابایی: شعر مقاومت، سرباز جنگ روایتها است
شاعر اهل بیت(ع) گفت: شعر مقاومت، گاهی در جایگاه رجزخوانی و گاهی در حوزه مرثیه است و گاهی در زمینه ترویج معارف این جبهه، مشغول است. «شعر مقاومت» راویِ شجاعتهای بی نظیر و عاشقانهی شهداست.
-
مبانی فکری امام خمینی(ره) درباره اسرائیل، قابل معامله نیست
امام جمعه اردبیل گفت: مبانی فکری امام، امروز کاملاً روشن و مستند است و مقام معظم رهبری دقیقا در همان مسیر حرکت میکنند و بهترین مدافع آن هستند. بنابراین باید در مسائل اختلافی تابع ایشان باشیم و روی افکار و اندیشههای حضرت امام معامله نکنیم.