فرش تبریز و ایران مهجور واقع شده است

رافع گفت: هنر صنعت فرش در وضعیت اهتزار قرار دارد و باید با کمک بخش خصوصی آن را از این وضعیت خارج کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «فرحناز رافع» امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه تبریز با اشاره به قمت دیرینه هنر صنعت فرش در ایران به ویژه تبریز و آذربایجان اظهار داشت: ایران سومین صادرکننده بزرگ فرش در دنیا شناخته می شود

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان این‌که طی ۸ ماه اول سال جاری ۴۸ میلیون دلار فرش صادر شده است، خاطرنشان کرد: متأسغانه امروز هنر صنعت فرش در وضعیت اهتزار قرار دارد و باید با کمک بخش خصوصی آن را از این وضعیت خارج کرد.

وی با بیان این‌که در عرصه بازاریابی بین المللی و شناخت ذائقه مشتریان جهانی فرش با مشکلات و چالش های جدی رو به رو هستیم، افزود: با همت بخش خصوصی و دولت ستاد فرش در حال تشکیل است تا چالش ها، مشکلات و قوانین دست و پاگیر موجود در این حوزه رسیدگی و برطرف شود.

رییس مرکز ملی فرش ایران با تأکید بر ورود بخش خصوصی و بازاریابان حرفه ای به عرصه فروش فرش ایرانی در بازارهای جهاین با بهره مندی از آخرین علم روز گفت: حدود ۲ سال است که هند و مصر وارد صنعت فرش شده اند و به قدری پیشرفت کرده اند که اگر زودتر به داد این هنر صنعت نرسیم در آینده نه چندان دور آن را از دست ما خارج خواهند کرد.

رافع خواستار تغییر شیوه های تولید و استفاده از تکنولوژی های روز منطبق با هنر صنعت فرش شد و خاطرنشان کرد: راه اندازی زنجیره ارزش فرش، ایجاد و توسعه صنایع جانبی فرش از راهکارهای لازم برای احیای این هنر صنعت است.

وی با تأکید بر این‌که کالایی راهبردی تر از فرش برای ایران وجود ندارد، تصریح کرد: نام ایران با فرش گره خورده و هرکس که دغدغه هویت ایرانی را دارد باید از این هنر صنعت حمایت کند.

رییس مرکز ملی فرش ایران با اشاره به ارزآوری بالای فرش در اقتصاد و اشتغال کشور گفت: ۳۰ صنعت وابسته به صنعت فرش وجود دارد که می توان با احیای آن ها تحولی در میزان تولید این هنر صنعت و اشتغالزایی آن ایجاد کرد.

کد خبر 890517

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha