به گزارش خبرنگار شبستان، دکتر زاهدی، استاد و نظریه پرداز تعلیم و تربیت، در نشست راهبرد های قرآنی تربیت پیرامون این موضوع گفت: هیچ رویکردی در مورد زن در روانشناسی وجود ندارد و هیچ کس دکترای انسان شناسی زن در علوم انسانی را کسب نکرده است.
وی با بیان اینکه هیچ کار تخصصی در مورد زن نشده است، افزود: استعدادهایی که در وجود زن به عنوان ودیعه الهی گذارده شده است به عصر ظهور نرسیده است وقتی نیمی از استعدادهای بشریت شکوفا نشده فرهنگ بشریت ساخته و پرداخته اروپا است که اصلا به ما ربطی ندارد.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه فرهنگ بشریت به دلیل اینکه روانشناسی نتوانسته انسان شناسی از این راه معرفی کند ضربه خورد، تصریح کرد: در فرهنگ تربیتی نیز زن را نمی توانند از انبوه آیات قرآنی استخراج کنند اما در این دوره این کار انجام شد و استعداد های زن از دیدگاه قرآن شناسایی شد.
این استاد تعلیم و تربیت افزود: آیا اگر نصف نمایندگان مجلس زن بودند و یا تمام نماینده ها را زن تشکیل می دادند آیا زن به حقوق خود می رسید گره حق زن آنجاست؟ متاسفانه یک خط کشی گرفته اند و با این مقیاس اندازه و سهم زن و مرد را خط کشی می کنند در حالی که مفاهیم انسانی در دل احترام به زن نهفته است پس چگونه می توانیم این محدوده را خط کشی کنیم.
وی ادامه داد: اینکه ما چند نماینده زن، چند خلبان زن و یا چند راننده زن داریم این ها کار حمالی و اکلگی است سهم کار برای مردان است تمام کارفرمایان می خواهند فردی مطیع و فرمان بردار در خدمت آنها باشد.
این استاد ثابت کرد: مطیع ترین و منظبترین نیروها زنان هستند و کارفرمایان با کمترین دستمزد آنان را به خدمت می گیرند شما با مقایسه آمار مرد و زن در اشتغال نیرو زن و مرد را در رقابت با یکدیگر به جامعه می کشید.
دکتر زاهدی تصریح کرد: خدا بیان را به واسطه فیض زن به بشر آموخت در حقیقت در عالم ناسوت اول واسطه فیض و معلم زن است در اسلام زن اول معلم بشریت است. اما در عالم ملکوت واسطه فیض اولیای حق هستند که مراتب ملکوتی سخن را به ما می آموزد اگر زن در جامعه خب و زیبا سخن بگوید همه زیبا سخن می گویند زیرا تربیت کننده مرد نیز زن است.
پایان پیام/
نظر شما