«حجتالاسلاموالمسلمین سید اسماعیل شاکر» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد با اشاره به اینکه در روایتی ارزشمند و گرانقدر بیان شده است نسبت فرد مومن به مسجد همانند نسبت ماهی به آب است گفت: وقتی ماهی از آب بیرون می افتد می خواهد که به سوی آب بازگردد چراکه زندگی اش وابسته به آب است.
وی با بیان اینکه مومن نیز وقتی از مسجد خارج می شود منتظر فرا رسیدن اوقات اقامه نماز و بازگشت به مسجد است ادامه داد: در نشست مشترک شورای تأمین و کمیته پیشگیری و مبارزه با ویروس کرونای شهرستان اردکان، عدم برگزاری نماز جماعت در مساجد به مدت یک هفته از تاریخ ۱۷ تا ۲۳ اسفند به تصویب رسید.
امام جمعه اردکان به نظرات کارشناسان مبنی بر لزوم پرهیز از تجمع و برگزاری اجتماعات در جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اشاره و عنوان کرد: وضعیتی پیش آمده است که پزشکان و دست اندرکاران تذکراتی می دهند و مردم نیز باید موضوع مقابله با این ویروس را جدی بگیرند و نکات لازم را رعایت کنند.
وی با تاکید بر اینکه باید توجه داشت بنا بر موارد مصوب شده؛ هیچ مسجدی در اردکان تعطیل نیست بلکه برای مقابله با ویروس کرونا، فعلاً یک هفته نماز جماعت برگزار نمی شود ابراز کرد: خواهشمندیم که آحاد مردم در این زمینه همکاری کنند تا جلوی چرخه انتقال گرفته شود، ویروس فراگیر نشود و خدای نکرده وضعیت شهر بحرانی نشود.
عضو شورای حوزه علمیه استان یزد با اشاره به اینکه ما بر این باور هستیم که دعا در کنار سایر عوامل در دفع این بیماری موثر است و دعا برای همه به خصوص افراد درگیر در این موضوع نباید فراموش شود تصریح کرد: فرد مسلمان نباید در هیچ شرایطی ناامید شود.
وی با اشاره به آیه پایانی سوره مبارکه یاسین اضافه کرد: وقتی ارتباط ما با خداوند تبارک و تعالی قوی باشد و در حد توان نیز توصیه های بهداشتی را رعایت کنیم (که البته عمل به توصیه های بهداشتی نیز جزء دستورات دین مبین اسلام است) انشالله این مساله نیز حل خواهد شد.
حجتالاسلام شاکر از مردم خواست تا در طی این ایام به نماز اول وقت یا جماعت با خانواده در منزل اهمیت بدهند و از فضای دعا و حرم ها که صدا و سیما پخش می کند، استفاده کنند و یادآور شد: انشالله خداوند تبارک و تعالی نیز کمک کند تا شر این ویروس منحوس از سر مردم ما، ملت ما و سایر مردم در هر کشوری رفع شود.
وی در پایان با اشاره به اینکه همکاری همه مردم در کنترل این ویروس نقشی اساسی دارد خاطرنشان کرد: همان گونه که اگر فردی در یک خانواده به بیماری مبتلا شود همه اعضاء دست به دست هم می دهند تا این مشکل رفع شود؛ ما و همه همشهریان باید خود را جزء یک خانواده بدانیم و در این مشکلی که پیش آمده با همدیگر همکاری کنیم.
نظر شما