غلامعلی عزیزآبادی، معاون آموزش متوسطه ادارهکل آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به گسترش فعالیت هنرستان ها به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: آماده کردن دانشآموزان برای ورود به بازار کار و اجتماع یکی از مهمترین اهداف هنرستانهای کار و دانش و فنی و حرفهای در دوره متوسط دوم است.
وی با اشاره به اینکه در سال تحصیلی گذشته 56 درصد از دانشآموزان استان مرکزی در رشتههای نظری و 43 درصد در رشتههای فنی و کار و دانش مشغول به تحصیل بودهاند، ادامه داد: افزایش دانشآموزان مشغول به تحصیل در رشتههای کار و دانش و فنی و حرفهای به 46 درصد و کاهش آمار دانشآموزان مشغول به تحصیل در رشتههای نظری به 54 درصد از اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش افزود: حوزه کار و دانش در آموزش و پرورش به کاهش بیکاری، ممانعت از مهاجرت، تولید ثروت و تامین نیروی انسانی مورد نیاز کشور منجر شده است.
عزیز آبادی، با اشاره به اینکه دانشآموزان دوره دوم متوسطه استان مرکزی در تابستان امسال 240 ساعت کارورزی را در 8 هنرستان خوداجرا، 83 اداره دولتی، شرکت، کارخانه، واحدهای خصوصی و صنوف می گذرانند، ادامه داد: این فعالیت ها راهی برای آمادگی هر چه بیشتر و جذب این دانش آموزان به بازار کار است.
این مقام مسئول آشنایی با محیط واقعی کار را هدف اصلی و اساسی کارآموزی و کارورزی دانست و ادامه داد: وقتشناسی، درآمد و پول، خرید و فروش اینترنتی، مهارت عرضه و فروش کالا، مهارت رقابت، آموزش کارگروهی، ورشکستگی و توبیخ و تذکر از مهمترین مباحثی است که دانشآموزان در محیط واقعی کار با آن آشنا میشوند.
وی با بیان اینکه دانش آموزان هنرستانی و فنی و حرفه ای باید دوران کارورزی بگذرانند، ادامه داد: این کار با هدف کسب تجربه و مهارت کاری در دانش آموزان انجام می شود.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان مرکزی افزود: در تابستان امسال بیش از 7 هزار و 935 دانشآموز در 25 رشته فنی و حرفهای و 51 رشته کار و دانش به کارورزی مشغول می شود.
پایان پیام/
نظر شما